Het was eindelijk zover: Dutch Comic Con Heroes. De wintereditie eind november 2018! In de week vooraf las ik een nieuwsbericht dat de zaterdag was uitverkocht dus het beloofde een volle bak.

Op de zaterdag dat we, Cherryl en ik, binnenkwamen, viel het op zich mee met de drukte maar uiteindelijk stroomde het wel echt vol. Gelukkig was het niet zo druk dat je niet kon bewegen. Anyhow, dit keer heb ik naast foto’s voor mijn eigen portfolio en Heart4movieZ ook wat foto’s geleverd voor RTV Utrecht.

Voor mij zijn de Cosplayers altijd het hoogtepunt van een Comic Con. De mooiste kostuums komen voorbij en ik ben iedereen dankbaar die op de foto wil verschijnen. Daarnaast zijn Ghostcorps, Dutch Garrison en auto’s zoals de Delorean en Kitt ook altijd geweldig.

Maar waar ik elke keer weer van onder de indruk raak zijn de ‘experiences’ van House of Wax. Ja, ik ben er zo’n drie keer doorheen gelopen 🙂

Anyhow, hieronder wat filmmateriaal en een greep uit de foto’s die ik afgelopen weekend heb gemaakt. Ik hoop dat iedereen net zo hard heeft genoten en op tot de volgende con.